פרסום באתר | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
12/3 2:21

רוטולו – עלי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד מוצרלה וגבינה

מצרכים


1 חבילת דפי לזניה כמו של ברילה


שמן זית להברשה


מצרכים למלית


2 כוסות תרד קצוץ מאודה


1 בצל קטן קצוץ מטוגן


400 גר׳ גבינה כחושה למילוי ואפייה


100 גרם מוצרלה מגוררת


חצי כוס בזיליקום קצוץ


מעט פלפל שחור גרוס


כפית מלח


מצרכים לציפוי


250 מ"ל שמנת לבישול


2 צנצנות של רוטב ארביאטה או בזיליקום או נפוליטנה של ברילה


150 גר׳ גבינת פרמז׳ן מגוררת


אופן ההכנה


מבשלים את דפי הלזניה כ- 6 דקות ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני.


מברישים במעט שמן זית שלא יתייבשו.


מערבבים יחד את מרכיבי המלית לתערובת אחידה.


מניחים על כל עלה כף מלאה מהמלית, מגלגלים ומניחים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה (רצוי  עגולה), כשצורת הגלגול מופנית כלפי מעלה.


מערבבים יחד 2 צנצנות רוטב ושמנת לבישול ויוצקים מעל הגלילים.


עוטפים בנייר אלומיניום  ואופים 25 דקות ב- 180 מעלות.


מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את הפרמז'ן ואופים ללא כיסוי 10 דקות נוספות.


The post רוטולו – עלי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד מוצרלה וגבינה appeared first on אכול ושאטו.






 

האחריות על התגובות למאמרים השונים חלה על שולחיהן. הנהלת האתר אינה אחראית על תוכנן.
השולח
דיון

תגובות פייסבוק

הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הינם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט4יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בהפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח(י) לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: