5 כוסות קמח מנופה
1.5 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כף תמצית רום
1 קליפת לימון
6 ביצים
3 כפות קוניאק
חצי כוס שמן
ללוש עד לקבלת בצק חלק, לחלק לשניים ולתת לנוח כשעה.
כל חלק לפתוח מלבנית להכי דק שאפשר.
לחתוך רצועות ברוחב של 10 ס"מ, וכל רצועה לחלק למלבנים של כ-5 ס"מ.
באמצע כל מלבן לעשות חתך של 1 ס"מ, להעביר דרכו קצה אחדד של הבצק כלולאה ולמשוך לצורה של פפיון.
לטגן בשמן עמוק וחם עד שמתקבל צבע זהוב.
להוציא, להניח על נייר סופג ולפזר אבקת סוכר מעל.
בתאבון!
The post המתכון הסודי למאכל ההונגרי צ'ורוגה של סבתא מרים ברקוביץ' appeared first on מקור ראשון.
מחבר: Rina Nakonechny | מקור ראשון | חשיפות: 3 | דירוג: 2/51 ( 5 4 3 2 1 ) |
השולח | דיון |
---|