פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
16/12/2020 7:19

המתכון הסודי למאכל ההונגרי צ'ורוגה של סבתא מרים ברקוביץ'

צ'ורוגה


5 כוסות קמח מנופה

1.5 אבקת אפייה

2 סוכר וניל

1 כף תמצית רום

1 קליפת לימון

6 ביצים

3 כפות קוניאק

חצי כוס שמן


אופן ההכנה:


ללוש עד לקבלת בצק חלק, לחלק לשניים ולתת לנוח כשעה.

כל חלק לפתוח מלבנית להכי דק שאפשר.

לחתוך רצועות ברוחב של 10 ס"מ, וכל רצועה לחלק למלבנים של כ-5 ס"מ.

באמצע כל מלבן לעשות חתך של 1 ס"מ, להעביר דרכו קצה אחדד של הבצק כלולאה ולמשוך לצורה של פפיון.

לטגן בשמן עמוק וחם עד שמתקבל צבע זהוב.

להוציא, להניח על נייר סופג ולפזר אבקת סוכר מעל.


בתאבון!


The post המתכון הסודי למאכל ההונגרי צ'ורוגה של סבתא מרים ברקוביץ' appeared first on מקור ראשון.


מחבר: Rina Nakonechny | מקור ראשון חשיפות: 3 | דירוג: 2/51 ( 5 4 3 2 1 )




 

האחריות על התגובות למאמרים השונים חלה על שולחיהן. הנהלת האתר אינה אחראית על תוכנן.
השולח דיון
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: