פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
16/3/2022 6:36

הדובדבן שבקצפת הוא הקרם- כל מה שרציתם לדעת על קרמים לעוגות



בכתבה זו נציג את סוגי הקרם הטעימים ביותר, שישדרגו פלאים את הקינוח ויהפכו כל עוגה למושלמת.


קרם שוקולד


שוקולד הוא ללא ספק הבחירה הקלסית. קרם שוקולד ישתלב מצוין לא רק כשדרוג לעוגות שוקולד פשוטות, אלא גם כבסיס לעוגות עמוסות קרם ומפנקות, וכתוספת מעניינת לעוגות שבסיסן לא בהכרח שוקולד, כמו עוגות ביסקוויטים, גבינה, וניל, פירות או טארט וכן למילוי פחזניות ועוגיות. תוכלו ליצור קרם שוקולד פשוט המשלב שמנת ושוקולד חלב או לבחור להכין קרם שוקולד איכותי בסגנון איטלקי הדורש גם חלמונים, סוכר ,קורנפלור להסמכה וכמות אדיבה של שוקולד מריר איכותי.


תוכלו להסמיך אף יותר את הקרם בשילוב של שוקולד נוסף, או לדלל אותו מעט עם חלב. כדי להפוך אותו ל”מעניין” יותר, תוכלו להטביע בו שברי עוגיות או נטיפי שוקולד־צ’יפס.


קרם פטיסייר


הקרם הממכר מהמטבח הצרפתי הוא אחד מהמילויים האהובים ביותר בעולם, כאשר הוא מתאים למילוי, ציפוי וקישוט של עוגות רבות מאוד. הפטיסייר הקציפתי אומנם מזוהה עם עוגת הקרם שניט, אך מתאים גם למילוי פחזניות, לציפוי טארטים ולהכנת הבסיס של קינוחים רבים. לפטיסייר מתכון קלסי הכולל הקצפת סוכר, קורונפלור וחלמונים ובישולם בחלב חם מלא בווניל מתוך מקל וניל אחד. בנוסף למתכון הקלסי, קיימים גם מתכונים שמחדשים את הפטיסייר בגרסאות שונות, כמו גרסת הפטיסייר הפרווה, שבה משתמשים בקצפת צמחית.


קרם בוואריה


הבוואריה הוא קינוח בפני עצמו – קרם סמיך ומתוק המקורר בדרך כלל בקערה לפני ההגשה ומוגש הפוך, כמו פודינג. למרות ייחודו כמנה בפני עצמה, קרם הבוואריה יכול להיות תוספת מצוינת לעוגות רבות, וגם להוות את הבסיס לקינוחים רבים. הבוואריה עשויה בדומה לפטיסייר, מקציפת חלמונים וסוכר המעורבבים בחלב חם עם מקל וניל, ומיוצבת באמצעות ג’לטין. אם תרצו להשתמש בקרם דליל יותר, תוכלו לוותר על הג’לטין בשלב ההכנה ובכך להפוך את הבוואריה למתאימה יותר למריחה וציפוי.


קרם אנגלז


קרם אנגלז גם הוא נחשב לבסיס של קינוחים רבים כמו: בוואריה, קרם ברולה וגלידות, בהחלט יכול לשפר עוגה באופן ייחודי וקצת אחר. הקרם, שנעשה באופן דומה לאחיו הצרפתיים- מבישול חלב, וניל וקציפת חלמונים וסוכר, הוא בעל מרקם נוזלי וחלק, שמתאים כמילוי חם לעוגה, ציפוי קר בראש העוגה או כשכבות לעוגות ביסקוויטים וספוג. את הקרם ניתן להגיש חם או קר, לכן אפשר במתכונים שונים דמויי סופלה להשתמש בקרם החם, בגרסה סמיכה שלו.


קרם מסקרפונה


המסקרפונה הוא קרם שמנת איטלקי, עשיר וסמיך, שמשמש כמעט להכול: זילופים וקישוטים, מילוי פחזניות ומאפים, מילוי וציפוי עוגות, מריחה מעל קרפים, חביתיות ועוגיות או לקינוח פירות, שאיתם הקרם החלבי משתלב באופן אלוהי. הקרם מוכן מגבינת מסקרפונה איכותית בהקצפה עם שמנת מתוקה וסוכר. הודות לאופן הכנתו הפשוט, המסקרפונה פופולרי במיוחד ומהווה פתרון טעים, גבינתי וקל לעוגות רבות.


קרם נס קפה- וניל


לפעמים כיף להשתמש בקרמים הקציפתיים. הם נהדרים כקישוט מעל העוגות, וכשכבות עוגה עבות הם מרשימים, מנופחים וקשיחים. מראה הקציפה הקשיחה ממש מפסל בעוגה. אחד הטעמים האהובים ביותר – נס קפה, משתלב בקרם קציפה שכזה. הכנתו היא באמצעות הקצפת שמנת, חלב, נס קפה וכמות רבה של אינסטנט פודינג וניל, אשר מקשיח את התערובת ומקנה לה את המוצקות שלה. קציפת הקפה משתלבת מצוין עם עוגות ספוג, עוגות שוקולד או ביסקוויטים ועוגות שכבות נוספות.


קרם גבינה


הרבה מאוד פעמים, פשטות מנצחת. קרם הגבינה מביא עימו פשטות מצוינת, שדווקא היא באותן פעמים רבות התשובה הנכונה והמדויקת עבור העוגה. קרם הגבינה יכול להתחבר בטבעיות לעוגות ביסקוויטים או יכול גם להפתיע מעל עוגת שוקולד, בניגוד שמרגיש טבעי. ההכנה הפשוטה כוללת את ערבוב הגבינה בחלב, שמנת ופודינג וניל לכדי תערובת חלקה ורכה.



האמור בכתבה כולל תוכן ומידע מסחרי/שיווקי , ומערכת מקור ראשון אינה אחראית למהימנותו. פרסום התכנים והמידע המסחרי בכתבה אינו מהווה המלצה או הצעה מצד מערכת מקור ראשון לרכוש ו/או להשתמש בשירותים או המוצרים בכתבה.

The post הדובדבן שבקצפת הוא הקרם- כל מה שרציתם לדעת על קרמים לעוגות appeared first on מקור ראשון.


אל המאמר המלא | מקור ראשון חשיפות: 2 | דירוג: 3/48 ( 5 4 3 2 1 )




 

האחריות על התגובות למאמרים השונים חלה על שולחיהן. הנהלת האתר אינה אחראית על תוכנן.
השולח דיון
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: