פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> יין שני (שימוש בקליפות להפקת יין נוסף)

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link הפורטל הישראלי להכנת יין הפורטל הישראלי להכנת יין (14-5-2024 22:54:52)

feed יין שני (שימוש בקליפות להפקת יין נוסף) (27-2-2014 14:40:34)
מהו יין שני? לא מדובר על מינוח ה Second wine (מכונה לעיתים Second Growth) המוכר מעולם היין הצרפתי, (תווית משנית של יקבי בורדו מפורסמים לשיחרור יינות שלא עונים על קריטריון האיכות ליין הדגל של היקב) אלה בטכניקה נפוצה אצל מזקקים ביתיים המעוניינים להפיק תזקיקים בצורה זולה יותר מאשר שימוש בענבי יין איכותיים, אך גם טכניקה שימושית להכנת יין קליל, פירותי ומהיר לביקבוק ושתייה על ידי התססה של הגפת הנותר לאחר תסיסה וסחיטה של תירוש אדום. כיצד זה אפשרי? במהלך התסיסה האלכוהולית אין מיצוי מלא של חומרי צבע ופנולים מהקליפות. כלומר, בעוד שהסוכר, ורובו המוחלט של החומצות האורגנ ...

execution time : 0.415 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: