פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> הזנת שמרים במהלך התסיסה האלכוהולית (שימוש בDAP)

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link הפורטל הישראלי להכנת יין הפורטל הישראלי להכנת יין (4-5-2024 13:19:18)

feed הזנת שמרים במהלך התסיסה האלכוהולית (שימוש בDAP) (6-4-2019 6:01:15)
הזנת שמרים במהלך התסיסה האלכוהולית (DAP – מזין שמרים) במאמר זה נלמד מהו מזין שמרים (DAP), למה הוא חשוב וכיצד יש להוסיפו לתירוש וליין בתהליך הכנת היין כדי למנוע פגמים, למנוע ריחות לוואי, למנוע תסיסה תקועה ולהבטיח תסיסה שלמה לכדי יין יבש. מהו DAP בארץ נפוץ לראות מזין שמרים מהסוג האנ-אורגני או “מינרלי” כדוגמת DAP שהוא למעשה אמוניה המופיעה בצורת מלחים) בעוד שבעולם נהוג לראות תערובות מורכבות שמציעות תערובת של מקורות חנקן נגישים (מינרלים וויטמינים שונים  (בארץ המוצרים הללו פחות נפוצים בגלל חוקי כשרות והעובדה ש DAP  הוא הזול ביותר מבין כולם).  DAP (diammonium pho ...

execution time : 0.555 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: