פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> חומצה בתירוש ויין חלק ג’ – “תיקון חומצה” בהכנת יינות אדומים

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link הפורטל הישראלי להכנת יין הפורטל הישראלי להכנת יין (17-5-2024 8:30:11)

feed חומצה בתירוש ויין חלק ג’ – “תיקון חומצה” בהכנת יינות אדומים (6-4-2019 5:32:42)
חומצה בתירוש ויין חלק ג’ –  תיקון חומצה בתירוש וביין אדום: הקדמה: לא אדון באסכולות השונות הנוגעות במידת “התערבות היינן”, אך אציין שאני מאמין בשימוש מושכל בכל הכלים והתוספים הנגישים לנו (במסגרת החוק) כדי לעזור לענבים שברשותנו להפוך ליין טוב יותר וחף מפגמים. תיקון חומצה (בעזרת חומצה טרטרית טבעית ) הוא כלי, לא פרוטוקול מחייב. אלטרנטיבית, ניתן לעשות שימוש בבלנדינג בין יינות בעלי רמות TA ו- pH שונות (בין אם מאותו הזן או מזן אחר) כדי להגיע לפרופיל החומציות הרצוי – כפי שמסורתית נעשה בסגנון “עולם ישן”. כמו כן ניתן לבצע שינויים קטנים בחומציות ...

execution time : 0.336 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: