פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> Post-Covid Food Trends: an Update

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link שיבר ריסרץ' מחקרי שוק שיבר ריסרץ' מחקרי שוק (7-5-2024 16:32:29)

feed Post-Covid Food Trends: an Update (19-11-2021 17:04:43)
Hamutal (Tula) Schieber recently talked about Food Trends at a conference. A version of this presentation is available here: Post-COVID-19 Food Trends: Nov., 2021 Update from Hamutal Schieber It is true that speed or ease of preparation, convenience, taste, indulgence and health are not new trends. But each of these considerations has changed significantly in the last decade and especially after the Coronavirus Pandemic, and we reviewed how consumers perceive them. Furthermore: who influences consumers today? How do consumers decide what is healthy and what is a treat, whether to make a meal or buy it, whether to go to a store or buy online? What external factors influence the choice of brands and packaging – such as trends, social media, independent production, craftsmanship, ethics, sustainability, contribution to society? We discussed identity and tribes: Food is usually not only functional but an experience that also touches self-identity. In a world where self-definition be ...

execution time : 0.358 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: