פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> צלעות, קבבים, אנטריקוט, פילה פרגית, סינטה ועוד

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link השער לעולם יינות ישראל השער לעולם יינות ישראל (17-5-2024 10:51:25)

feed צלעות, קבבים, אנטריקוט, פילה פרגית, סינטה ועוד (11-5-2024 11:25:29)
מספר טיפים חשובים שכדאי לדעת לאופן הטיפול בבשר כי "לא באמת משנה באיזה בשר תחליטו להשתמש בארוחת "על האש" העיקר שיהיה איכותי ותדעו לטפל בו נכון". 1. אם החלטתם לקנות בשר קפוא, עדיף להפשיר אותו יום במקרר ולא מחוצה לו. זאת מכיוון שאולי הוא יפשיר יותר מהר בחוץ, אבל לא תרצו אוסף בקטריות מתרבות לכם עליו ואם לא תבשלו אותו עד הסוף, יהיה מסוכן לאכול אותו. 2. בשר עם עצם צריך יותר זמן צלייה, לכן רצוי להכין אותו לקראת הסוף כשהגחלים לוחשות. כך האש לא תשרוף אותו יותר מדי מבחוץ והפנים שלו יישאר חי. 3. את הגחלים מומלץ להדליק לפחות כ 30 דק' לפני שמתחילים. כך שהאש לא ת ...

execution time : 0.417 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: