פרסום | קשרו אלינו
נט4יו
כל הרשת הישראלית במקום אחד
  עמוד הבית >> רססים - RSS >> הפורטל הישראלי להכנת יין

רססים - RSS

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

Single Link


link הפורטל הישראלי להכנת יין הפורטל הישראלי להכנת יין (17-5-2024 8:30:11)

ישנן 10 הזנות בבסיס הנתונים

feed הזנת שמרים במהלך התסיסה האלכוהולית (שימוש בDAP) (6-4-2019 6:01:15)
... קת מעבדה ביום הבציר או לעבוד לפי כלל אצבע. הסיבה שכלל אצבע הוא מעט מסוקברנה סובניון). יש שמרים שזקוקים לפחות ויש כאלה שליותר. הבא ונניח כי בענבים  280  PPM חנקן נגיש כלומר בש ...
הזנת שמרים ...

feed מתכון – יין רימונים ממיץ (6-4-2019 5:57:04)
מתכון הכנת יין רימונים ממיץ (חלק ב’) בהמשך ל חלק א’ של המאמר – הכנת יין רימונים , בעבודה עם מיץ אנו עובדים עם מה שקיים במיץ – מבחי
מתכון הכנת ...

feed מתכון – הכנת יין רימונים (חלק א’) (6-4-2019 5:47:52)
מתכון – הכנת יין רימונים (חלק א’) בשנים האחרונות יין רימונים תפס תאוצה בקרב חובבי היין, יקבי הבוטיק והייננים הביתיים. יין רימונים בס
מתכון – ה ...

feed ניטור התסיסה האלכוהולית (6-4-2019 5:39:21)
  ניטור התסיסה האלכוהולית – חלק ב’ בדיקת רמת הסוכר בתסיסה אלכוהולית ניטור רמת הסוכר בתירוש מתאפשר בעזרת הידרומטר – (בדיקה של דחיסות\צ
  ניטור התס ...

feed חומצה בתירוש ויין חלק ג’ – “תיקון חומצה” בהכנת יינות אדומים (6-4-2019 5:32:42)
חומצה בתירוש ויין חלק ג’ –  תיקון חומצה בתירוש וביין אדום: הקדמה: לא אדון באסכולות השונות הנוגעות במידת “התערבות היינן”, אך אציי
חומצה בתירו ...

feed תרשים זרימה הכנת יין אדום יבש (6-4-2019 5:31:22)
התרשים המלא להכנת יין אדום בצורה מקצועית לחצו כאן להורדת תרשים הזרימה אשר יקל עליכם ביום קבלת הענבים The post תרשים זרימה הכנת יין אדום יבש first appeared on Winemaking.co.il .
התרשים המלא ...

feed מתכון – שיכר וליקר דובדבנים (“קירש”) (3-4-2019 22:02:59)
עונת הדובדבנים החלה? זמן להתסיס קינוח! ליקר או שיכר דובדבנים הינו משקה אהוב מאוד בקרב יוצאי אירופה, הונגרים ורומנים בפרט. למעשה זה טעות לכ
עונת הדובדב ...

feed חומצה בתירוש ויין חלק ב’ – חומצה כוללת וחומציות (pH) (3-4-2019 21:54:28)
*חומצה כוללת  : (TA) חומצה ביין חשובה מאוד על שם שהיא חלק בלתי נפרד מתפיסת טעמו ומספקת איזון (בין האלכוהול והסוכר השיורי). חיבור סך כל כמות הח
*חומצה כולל ...

feed חומצה בתירוש ויין חלק א’ (3-4-2019 21:52:18)
חומצה בתירוש ויין חלק א’ – פתיחה בענבים מספר חומצות אורגניות כאשר שלושת העיקריות הינן חומצה טרטרית  (Tartaric) , מאלית ( (L- Malic ו חומצה ציטרי
חומצה בתירו ...

feed יין שני (שימוש בקליפות להפקת יין נוסף) (27-2-2014 14:40:34)
מהו יין שני? לא מדובר על מינוח ה Second wine (מכונה לעיתים Second Growth) המוכר מעולם היין הצרפתי, (תווית משנית של יקבי בורדו מפורסמים לשיחרור יינות של
מהו יין שנ ...


execution time : 0.609 sec
נט4יו
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: