מצרכים נתח שפיץ שייטל ראב תבלינים רטוב: חרדל, דבש, אזוב, טימין ושום הוראות הכנה בתנור ביתי הדליקו את התנור על חום מקסימלי מראש. הוציאו את הנתח עד שיגיע לטמפטורת החדר )כשעתיים(. מירחו את הראב מכל צידיו. כשהתנור מחומם, הכניסו ל 20 דקות כשהשומן כלפי מעלה. לאחר 20 דקות כבו את התנור, השאירו את דלת התנור סגורה וחכו כ 10 דקות נוספות. הוציאו את הנתח ופירסו את הנתח בניצב לכיוון הסיבים , טבלו את הפרוסות בנוזל הניגר מן הנתח )חשוב! שם המלח(. הוראות הכנה במעשנה הדליקו תנור על חום מקסימלי מראש . הוציאו את הנתח עד שיגיע לטמפטורת החדר )כשעתיים(. כשהתנור מחומם, הכניסו ל 10 דקות כשהשומן כלפי מעלה. לאחר 10 דקות הוציאו את הנתח ומירחו את הראב מכל צידיו. הכניסו למעשנה על 110 מעלות עד הגעת הנתח לטמפ' של 54-56 מעלות חום פנימי. הניחו לנתח לנוח 10 דקות ופירסו נגד הסיבים. הפוסט רואסט שייטל הופיע לראשונה ב- הקצביה של מושבוצ ומשק שניידר .
1 ק"ג בשר אוסובוקו בקר חתוך לחתיכות, הנה הקישור: https://bit.ly/3lq0rYg 3 כפות שמן 2 בצלים בינוניים קצוצים גס 2 תפוחי אד
המתכון הוא מתכון בסיסי, וניתן ורצוי לשנות ולהתאים לטעמכם האישי. אורך הבישול משתנה מנתח לנתח, והוא תלוי בעיקר ב
[vc_row equal_height="yes"][vc_column width="1/3"][vc_column_text] מצרכים 10 מנות 5 ק"ג ספריבס לבן (חתוך לצמדים או לרביעיות) או ב
מצרכים נתח שפונדרה עם או בלי עצם ? אופן ההכנה 1. אם אתם מתכננים מספיק זמן מראש אז: משרים את הנתח במרינדה 3% מלח 1% ס
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text] אופן ההכנה 1. פורסים דק נתח של שייטל בצורה אנכית לסיבים (או שמבקשים מהקצב לחתוך
[vc_row][vc_column][vc_column_text] דרגת קושי: קל | זמן בישול כולל: 3 שעות [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="223" im