ייעוץ למסעדות גם מי שמרבה לאכול במסעדות ויודע להבין או להעריך את המשמעות של ניהול עסק שהוא מסעדה לא באמת יכול לדעת לעומק את כל מה שכרוך בכך. אנשים רבים חושבים שהקמת מסעדה היא עסק מצוין שיכול להכניס לכיסם הרבה כסף אך לא תמיד לוקחים בחשבון את האתגרים השונים ואת המורכבות שיכולות לצוץ בתהליך. כיום אפשר למצוא שירותי ייעוץ למסעדות בשלבים שונים של קיום המסעדה – בתחילת הדרך או אפילו לפני ההקמה, כאשר בעל המסעדה מעוניין בשינוי כזה או אחר שישפיע על אופי המסעדה או במקרים של ירידה במספר הלקוחות או שפל כלכלי. מה החשיבות של שירות ייעוץ למסעדות? גם כאשר המסעדה כ ...
הדרכת שירות מלצרים אין זה פשוט לנהל עסק בישראל ובעיקר עסק שקשור לתחום המזון. יש הרבה מה לדעת עוד לפני שבכלל מק
כל פרויקט מסעדה צריך להיות בלתי ניתן לחיקוי וייחודי בדרכו שלו, וכמובן, הדבר מצריך פיתוח קונספט, הכנה והשקה יעי
הרבה תלוי בהכשרת מלצרים בשטח, קודם כל, הרווח של המסעדה. ככלל, מנהל המסעדה או מנהל האולם אחראי להכשרת המלצרים. א
מסעדות משקיעות סכומי עתק ב תפריט אטרקטיבי, בשכירת מקום גדול מספיק בלוקיישן מבוקש, באבזור המטבח בציוד מתקדם, בעיצוב החלל ...
... האיכויות העיקריות של שירות ייעוץ למסעדות שמעניקה תמר תכנית ארוכת טווח לעסק. תהליך מקיף בהתאמה מלאה לכל מסעדה המפתח העיקרי להצלח ...
... היתר, לקבל שירותי ייעוץ ארגוני למסעדות. חשוב להדגיש כי תוכנית עסקית וכן הלאה, שירותים אלו יתבצעו על ידי ארז אלבו. הפוסט ייעוץ ארגו ...
מה הקשר בין הקמת מסעדה לתכנית עסקית: מי מאיתנו לא חולם מדי מפעם על הקמת מסעדה? האהבה לאוכל, בישול ואירוח שמשותפ
לפעמים נדמה שכמעט כל אחד חושב שהוא יודע איך לפתוח מסעדה. הרי כמה מסובך זה כבר יכול להיות? שוכרים מקום, מביאים ט
רמת הסיכון הגבוהה של ענף המסעדנות בישראל נובעת משילוב של מספר גורמים, אך ניתן לתמצת אותם לשניים: הגורם האחד הו