ייעוץ למסעדות גם מי שמרבה לאכול במסעדות ויודע להבין או להעריך את המשמעות של ניהול עסק שהוא מסעדה לא באמת יכול לדעת לעומק את כל מה שכרוך בכך. אנשים רבים חושבים שהקמת מסעדה היא עסק מצוין שיכול להכניס לכיסם הרבה כסף אך לא תמיד לוקחים בחשבון את האתגרים השונים ואת המורכבות שיכולות לצוץ בתהליך. כיום אפשר למצוא שירותי ייעוץ למסעדות בשלבים שונים של קיום המסעדה – בתחילת הדרך או אפילו לפני ההקמה, כאשר בעל המסעדה מעוניין בשינוי כזה או אחר שישפיע על אופי המסעדה או במקרים של ירידה במספר הלקוחות או שפל כלכלי. מה החשיבות של שירות ייעוץ למסעדות? גם כאשר המסעדה כ ...
... בנת הציפיות מצד הלקוח וגם במציאת דקויות שיהיו נכונים ל לעובדים היא מקיפה ומכסה נושאים כמו טכניקות מכירה והתמודדות עם התנגדויות, ד ...
כל פרויקט מסעדה צריך להיות בלתי ניתן לחיקוי וייחודי בדרכו שלו, וכמובן, הדבר מצריך פיתוח קונספט, הכנה והשקה יעי
... יים של מנות ומשקאות, וגם להיות מסוגל להציע הצעה שתמשוך שתעלה את הרמה המקצועית של המלצרים שלכם שלב, צרו קשר עם פורטי, והם ישמחו לעז ...
... דה לא עומדת בסטנדרטים המצופים ממנה, דבר שבא לידי ביטוי למלצרים הוא שיפור התקשורת עם הלקוחות, הן זו המילולית והן זו הלא מילולית. בפ ...
מסעדה יכולה להיות עסק שמניב הכנסות נאות ובנוסף מספק נחת רבה לבעלים בזכות האקשן הבלתי פוסק, הריגושים הקולינרי
שירותי ייעוץ ארגוני למסעדות מחזיקים ביתרונות רבים – ויסייעו לעסקים שלכם על הצד הטוב ביותר. בשנים האחרונות, ה
מה הקשר בין הקמת מסעדה לתכנית עסקית: מי מאיתנו לא חולם מדי מפעם על הקמת מסעדה? האהבה לאוכל, בישול ואירוח שמשותפ
... ת, אבל היא באה להמחיש כי חייבת להיות התאמה גבוהה בין הקו של הברמנים, המארחות והמלצרים היא חשובה גם בשביל לייצר סטנדרט של שירות וגם ...
רמת הסיכון הגבוהה של ענף המסעדנות בישראל נובעת משילוב של מספר גורמים, אך ניתן לתמצת אותם לשניים: הגורם האחד הו