בחירת יין לארוחה כאשר מדובר בבחירת היין הנכון לארוחה, נהוג לחשוב כי יין אדום הולך עם בשר ויין לבן עם חלב ודגים. כך אמרו תמיד. האם זה באמת נכון? כיצד ניתן לקבוע הנחה כל כך החלטית שכזו? הרי לכל אחד מאתנו הטעם שלו. ישנם שילובים קלאסיים הפוגעים, כמעט תמיד, לטעמו של כל פה, הנהנה מאורחה המלווה ביין טוב. שילובים אלו לרוב מוצלחים ובהחלט מומלצים בארוחות הקרבות. טיפ ראשון מה לא לשלב עם יין? טעמו של היין צריך להיות מורגש. על כן לא נשלב אותו בארוחה, אשר מכילה טעמים חזקים ממנו. מאכלים עם טעמים חזקים מאוד, של מליחות, חריפות, חמיצות וכדומה, לא יאפשרו לנו להנות מהיין ולכ ...
מקרר יין מומלץ אם אתה מבין ביין, אתה ודאי מבין שעל מנת לשמר אותו כראוי ולהפיק את מירב ההנאה ממנו, אזי הכרחי להח
האם באמת מקרר יין הוא דבר הכרחי? מתי בפעם האחרונה פתחת יין חדש למאורע מספיק מיוחד? אורחים חשובים, ערב שבת משפחת
יין ובריאות יין – משמח ומשרה מצב רוח נפלא, ביכולתו להפוך סתם ארוחה לסעודת גורמה, ובעיקר – זה פשוט טעים, ואפילו
... ד המתאים לבקרת אקלים, בידוד והשכבת היין (racking). אנו גם מס? בייצור סטנדרטי או בהזמנה אישית? האם יש שיקולים אחרים כגון מקום לבקבוקים ...
שמפניה – ליישן או לא? אז מה, יין לבן מתיישן, או היקום הזה שייך ליינות האדומים בלבד? הפתעה! נכון, יינות אדומים מס
פסגת הטכנולוגיה לשימור יין: כשמומחים ביין מפתחים מקררי יין מקררי היין של EuroCave הם הטובים בעולם, והסיבה העיקרית
המדריך לאספן היין המתחיל היין הוא בין המוצרים העתיקים ביותר שעדיין קיימים כיום, והוא מלווה אותנו כבר למעלה מש
חדרי יין – הטרנד המוביל בקרב האלפיון העליון נאמר שאחד מן המצרכים לחיים מאושרים הוא תחביב שמוקדשת לו השקעה רב