הארוחות במלון מותקנות על ידי המטבח של לואיזה בראשות השף נדב מלין, ממובילי תנועת ׳סלואו פוד׳ בישראל. הערכים המובילים אותנו במטבח הם אוכל ׳טוב,נקי והוגן׳. אנו מאמינים שאוכל טוב באמת, הוא כזה שמזין גם את הגוף והאדמה, הכלכלה המקומית ואת הסביבה. לכן חשוב לנו לעבוד עם יצרנים קטנים ומקומיים, כאלו שאנו מכירים אישית וחקרנו לעומק […]
The post בראנץ' חמישי-שישי appeared first on קייטרינג לואיזה .
בארוחת דיאלוגים מהמטבח יוגש תפריט טעימות שיספר את הסיפור של השפים דרך חמרי הגלם והמנות. המטבח הוא נקודת מפגש
סיור קולינרי חוויתי ומיוחד The post סיורים קולינריים appeared first on קייטרינג לואיזה .
יום שלישי 12.6.18 בשעה 19:30 זוהי ארוחה מפתיעה ומתעתעת בת 7 מנות, ובה לכל מנה צבע אחד בלבד. לרוב, צבעוניות המנה שמוגשת
ארוחה בצבעים זוהי ארוחה מפתיעה ומתעתעת בת 7 מנות, ובה לכל מנה צבע אחד בלבד. לרוב, צבעוניות המנה שמוגשת לנו היא ה
ביום שישי ה9.2.18 הנכם מוזמנים לחגיגה של טעמים וריחות מהרי יהודה בשוק אמני האוכל מטעם סלואו פוד. בשוק יהיו דוכני
במסגרת פסטיבל "מסעדות פתוחות" יום שישי 17.11.17 בשעה 12:00 זוהי ארוחה מפתיעה ומתעתעת בת 7 מנות, ובה לכל מנה צבע אח
ביום חמישי 24.8.17 הנכם מוזמנים לחגיגה של טעמים וריחות מההר בשוק אמני האוכל מטעם סלואו פוד. בשוק יהיו דוכני אוכל